Gyakran Ismételt Kérdések

a játszóházi szülinappal kapcsolatosan

 

1. Itt valóban nincsenek párhuzamos zsúrok?

Valóban! Sőt, nem csak hogy párhuzamos zsúrok nincsenek, de senki idegen nincs a játszóban. Azaz a zsúron csak az ünnepelt és vendégei lehetnek jelen + a személyzet és a fellépő. Sőt, arra is ügyelünk, hogy az egymást követő 2 csapat ne is találkozzon, így 2 szülinapozó társaság között 15 perc lyuk is van. Ugye Te sem szereted azt, ha sürget az ajtóban a következő társaság! Ezért merjük azt kiírni, hogy mintha otthon lennétek!

2. Szeretném lefoglalni a játszóházat, de elötte még beszélnék a férjemmel! Addig beírnátok ceruzával?

Nem! Azért nem írunk be ceruzával azaz “majd jelentkezem” alapon semmit, mert mi is biztosra szeretnénk menni. Ha beírom ceruzával és emiatt elküldök egy konkrét megrendelőt, aztán Te mégis úgy döntesz, hogy nem kéred a szolgáltatásunkat akkor ezzel mi többszörösen is hátrányba kerülünk.

DE!- ha megrendeled a zsúrt, úgy, hogy még konkrétan nem tudod, mit szeretnél csak azt tudod, hogy nálunk akkor a megrendelés megérkezése után az időpontod bekerül a naptárba. Ezekután is dönthetsz még, hogy melyik csomagot szeretnéd vagy le is mondhatod (az ASZF szabályai szerint kötbérrel)

Bocsi, de egyéb esetben a vacillálás kockázatát Neked kell állni!

3.  A szülőknek mennyi a belépő ha ott akarnak maradni, nem látok ilyet az árak közt?!

Nálunk nincs külön belépő a szülőknek, csomag árak vannak és ebben benne van gyermekek és a szüleik jelenléte is.

4. Miért csak 2 órás csomagok vannak? 

Azért 2 óra, mert az ovis korosztálynak ennyi elég! Ezt közel 1000 szülinap tapasztalatából mondjuk. 2 óra az az időmennyiség, amit értékesen lehet eltölteni és a gyerekek nem mennek át tombolásba, örjöngésbe.

5. Miért csak meghatározott időben kezdődhet a zsúr?

Azért meghatározott időpontokban kzdődhetnek, mert nekünk is vannak szempontjaink! Az egyik és legfontosabb szempont, hogy a játszóházat, mint vállalkozást fenn kell tartani, így a bevételt is maximalizálni kell. 1 nap a 2 órás csomagokkal maximum 4 csapatot tudunk fogadni és így még marad id arra is – és ez a második fontos szempontunk – hogy rendet rakjunk, kitakarítsunk, megterítsünk az újonnan érkezőknek. Az is tapasztalat, hogy délelött 10 óránál sokkal elöbb nem akar senki sem kezdeni (a 9.45 a legkorábbi, amit elfogadtok) és a zsúr este 8 óránál tovább nem tarthat, lévén zömmel ovis vagy kisiskolások jönnek hozzánk. Azaz összesen 10 óra áll a rendelkezésünkre.

6. Lehet hosszabb a szülinap, mint 2 óra?

Mindent lehet, hiszen ez egy vállalkozás :). Ha hosszabbítani szeretnél, akkor meg kell vásárolnod a következő idősávot is ami azt jelenti, hogy rendelned kell még egy csomagot a következő 2 órás sávba. Akármelyiket, akár a legolcsóbbat is, de meg kell vásárolnod!

7. A barátnőm is tud arcot festeni és majd Öt kérem meg!

Ez olyan, mint éterembe nem viszel 2 literes kólát, mert olcsóbb a közértben, mint az étteremben. Ez a játszóház azért jött létre, hogy azoknak a munkatársainknak teremtsünk munkalehetőséget akikkel régen együtt dolgozunk. Bohócok, bűvészek, arcfestők, bábosok, zenészek. Éppen ezért arra nem adunk lehetőséget, hogy olyan külsős fellépő, közreműködő jöjjön akivel Mi nem vagyunk munkakapcsolatban.

8. Valóban hozhatom a nagyi sütijét?

IGEN! Nagyon sok anyukával beszélgettünk akik a párhuzamos zsúrok után a második legutálatosabb dolognak azt nevezték meg a többi játszóház esetében, hogy rákényszerítik az ottani büfé használatára az embert. Mi pedig azt gondoljuk, hogy attól lesz egy zsúr igazán családias, ha az asztalon sem hamburger sem sültkrumpli nincs. Viszont vannak otthon készített szendvicsek és azt is tudjuk, hogy a házi sütinél nincs finomabb. Ám ha Te a kedvenc cukrászdádból, szendvicsbárodból, pizzazódból hoznád a finomságokat azt is lehet, sőt arra is van lehetőség, hogyha Te ezzel nem akarsz foglalkozni, akkor a Mi ceteringes partnerünktől rendelj!  Egy a lényeg: jó legyen a buli és jól érezzétek magatokat nálunk!

9. Mi van akkor, ha a csomagban szereplő egyik szolgáltatást nem szeretném és ki akarom cserélni másra, pl mennyivel olcsóbb, ha nem kérem a terítést?

A csomagban történő értékesítés egy kompromisszumra épül. A szolgáltató a csomagot olcsóbban adja, mintha az elemeket külön-külön válogatnád össze, ezért viszont nem bontja meg a csomagot.  Pl minden csomagban van terítés, de Te saját terítést szeretnél. Ekkor is a teljes csomagárat kell kifizetni, mi a terítést kikészítjük Te viszont eldöntheted, hogy használod (részben-egészben) vagy nem. Vagy olyan is előfordul amikor egy szereplő helyett mást szeretnének (bohóc helyett arcfestét..stb), ám sajnos ez sem lehetséges. Azaz nem lehet a csomag elemeit cserélgetni, kivenni belőle…stb. Hozzáadni, bővíteni, színesíteni a csomagot lehet, szűkíteni nem!